A Gardening forum. GardenBanter.co.uk

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » GardenBanter.co.uk forum » Gardening Discussions » Roses
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Non starter



 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 27-05-2015, 12:35 AM
Registered User
 
First recorded activity by GardenBanter: May 2015
Posts: 1
Unhappy Non starter

Having purchased two identically named pot grown roses from a reputable supplier I have found that whilst one has flourished beautifully & already has plenty of healthy growth and young buds on it, the other has absolutely no sign of growth at all, it's as if it's in suspended animation? Both re-potted at the same time with good mixture of rose compost, topsoil and bonemeal (as instructed by the grower). Would love to hear opinions.
Ads
 




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +1. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.SEO by vBSEO 3.6.1
Copyright 2004-2017 GardenBanter.co.uk.
The comments are property of their posters.