#1   Report Post  
Old 03-07-2006, 05:14 PM posted to rec.aquaria.freshwater.plants
John H.
 
Posts: n/a
Default eheim filter support please

My Eheim canister priming support is not sucking water, hard to press down
and very sloooow to come back up. Have to actually pull back up on that
primer button.

I have a little packet of grease that was included in the box but just where
to grease is a mystery. I'm leery of using this grease also, must be a
petroleum product of some kind I presume?

Any info. would be appreciated from anyone experienced with Eheim canister
filters thanks, John



Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eheim Help - low filter flow rate / cloudy water ? Steve Michie Freshwater Aquaria Plants 2 06-01-2006 04:09 AM
Airlock in Eheim Canister filter Simon Freshwater Aquaria Plants 2 03-12-2003 08:42 PM
Eheim Ecco Problem - Eheim's Response JazzyB! Freshwater Aquaria Plants 2 28-10-2003 07:12 PM
EHEIM diatom Filter Seweryn Freshwater Aquaria Plants 1 20-10-2003 04:23 PM
Eheim Filter ?'s Nsty N8 Freshwater Aquaria Plants 2 20-04-2003 06:21 AM


All times are GMT +1. The time now is 05:52 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2019 GardenBanter.co.uk.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Gardening"

 

Copyright © 2017