#1   Report Post  
Old 31-07-2005, 11:37 PM
Registered User
 
First recorded activity by GardenBanter: Jul 2005
Posts: 2
Default Pond Problem

Please can anyone help?

We found a pond buried in our garden last year, or rather two ponds with a connecting stream. We put in 7 fish (2 goldfish, 5 shubunkins) last year. They are thriving well, only one loss. Yesterday we noticed fry and transferred around 80 into the smaller pond. There are lots of daphnia and other water creatures in it so we donít know whether or not we need to feed the fry and if so what to feed them on.

Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A Buxus Problem, and a Pelargonium problem :-( ZoeM United Kingdom 11 18-07-2008 10:08 AM
Ant Problem Near Garden Pond DCMyers1 United Kingdom 3 08-07-2003 07:12 PM
Ant Problem Near Garden Pond DCMyers1 United Kingdom 0 07-07-2003 10:12 PM
Ant Problem Near Garden Pond DCMyers1 United Kingdom 0 07-07-2003 09:53 PM
Pond string algae problem Samuel Goldwin Ponds (alternative) 2 18-06-2003 09:32 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:43 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004-2021 GardenBanter.co.uk.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Gardening"

 

Copyright © 2017