#1   Report Post  
Old 05-08-2007, 01:25 PM
Registered User
 
First recorded activity by GardenBanter: Aug 2007
Posts: 32
Default Posting Images?

Doubtless this has been asked yet using this title in search brings no results. Can actual images be posted inside topics? I've 'dipped' into several without any joy.
__________________
www.winsfordwalledgarden.com
Large garden-based website. Gardens open daily (April-October). New Gardening forums

  #2   Report Post  
Old 07-08-2007, 03:54 PM
Registered User
 
First recorded activity by GardenBanter: Jan 2007
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Winsford View Post
Doubtless this has been asked yet using this title in search brings no results. Can actual images be posted inside topics? I've 'dipped' into several without any joy.
I've tried many ways and found no luck my way either

Kal
  #3   Report Post  
Old 08-08-2007, 10:32 AM
Hobby Gardener
 
First recorded activity by GardenBanter: Feb 2003
Location: Harrow, Middx
Posts: 13
Unhappy

Thanks for highlighting this.

I have just done some testing and I am not sure when this started but something has changed that isn't allowing attachments to be uploaded. It is related to the server config itself (possibly Apache or in the php configuration for open_basedir).

This isn't something I can fix myself, so it may take a while to resolve it.

I will use this thread to keep you updated.
  #4   Report Post  
Old 08-08-2007, 10:42 AM
Hobby Gardener
 
First recorded activity by GardenBanter: Feb 2003
Location: Harrow, Middx
Posts: 13
Default

Test for attachments.....



I have been able to upload a single image.

Can someone else have a go and confirm this? Thanks..
Attached Thumbnails
Posting Images?-apple.jpg  
  #5   Report Post  
Old 17-03-2008, 11:46 AM
may may is offline
Registered User
 
First recorded activity by GardenBanter: Mar 2008
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by kevin View Post
Test for attachments.....



I have been able to upload a single image.

Can someone else have a go and confirm this? Thanks..
http://i190.photobucket.com/albums/z...8/P1020800.jpg


Not even sure if i am doing this right, but here is a picture of my clematis . this was last year when it was in a pot , but i have now put it in the ground and i am hoping it will come back because i did chop it down to ground level . do you think i made a mistake doing that ? as i am a complete novice .


Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posting wrongfully in HTML instead of plain text and posting JPG's madgardener Gardening 26 24-03-2005 12:59 PM
Top Posting; Snop Posting: STOP POSTING! chagoi Ponds 8 17-11-2004 04:08 PM
High res images of aquaria redled Freshwater Aquaria Plants 0 26-02-2003 06:45 AM
** ALERT- - Rid your PC of Illegal Images** wwwwwwssssssx Matriarc Ponds 0 26-01-2003 05:37 AM
** ALERT- - Rid your PC of Illegal Images** wwwwwwssssssx Don Wanton Ponds 0 26-01-2003 12:28 AM


All times are GMT +1. The time now is 12:10 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2020 GardenBanter.co.uk.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Gardening"

 

Copyright © 2017